28 April 2016

Testimoni Ostematrix : Seronok Dapat Bergerak Laju

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Koleksi Testimoni Jom Sihat Ceria

Salam Keceriaan Buat Semua!

Testimoni terbaru lagi untuk anda.

Ostematrix, Testimoni, Testimoni Ostematrix, Produk SHAKLEE, Info, Kongsi, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Blog Jom Sihat Ceria,

Alhamdulillah, kami mendapat feedback yang terbaru dan positif lagi dari pelanggan kami Jom Sihat Ceria.

Ceritanya begini 3 hari lepas, seorang pelanggan yang hamil menelefon bertanya tentang Ostematrix dan ingin dapatkan stok segera. 

Seronok sangat beliau, bila saya memberitahu ada menyimpan stok dan boleh dapatkan stok segera jika diperlukan. Beliau meminta izin untuk datang mengambil stok dirumah walaupun ketika itu telah lewat. 

Setelah memberitahu lokasi rumah saya dan tidak lama selepas itu beliau sampai kerumah. Jelas terpancar keriangan diwajah beliau kerana dapat juga stok ostematrix yang dicari. 

Saya bertanya "mana tahu tentang ostematrix?" Beliau beritahu "pergi check-up prenancy dan mengalami sakit pinggang, lalu doktor cadangan beliau untuk amalkan suplemen ostematrix dari Shaklee". Disebabkan itulah dia sangat-sangat ingin mencuba ostematrix seperti yang disyorkan oleh doktor itu.

Alhamdulillah setelah mencuba ostematrix 2 hari, sakit pinggangnya berkurangan dan yang seronoknya beliau dapat bergerak laju.

Syukur dan seronok sangat bila saya dapat membantu pelanggan dan dengan izinNYA juga boleh mengurangkan masalah yang dialaminya.

Jadi kepada anda yang ada masalah sakit pinggang semasa hamil, bolehlah mencuba ostematrix.

Nak cuba ostematrix ini? Hubungi saya untuk dapatkan stok segera.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign