23 May 2016

Cinch Tea Hilangkan Rasa Mengantuk

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Koleksi Enermax Group

Assalamualaikum Semua!

Mengantuk ke petang-petang begini?


Cinch Tea Mix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni, Testimoni Cinch Shake Mix,

Kalau dapat minum nescafe ke kopi ke mesti bestkan untuk hilangkan mengantuk.

Cinch Tea Mix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni, Testimoni Cinch Shake Mix,




Apa kata mulai hari ini anda tukarkan minuman berkafein kepada minuman yang boleh membantu berikan tenaga segera, menghilangkan mengantuk, membantu pembakaran kalori (tingkatkan metabolisme badan) dan yang bestnya awet muda serta slimkan badan.

Minuman yang saya maksudkan adalah Green Tea Shaklee iaitu Cinch Tea. Bukan sahaja ada green tea malahan ada red dan white green tea juga tau.

Yang pentingnya, Cinch Tea ini tanpa kandungan gula tambahan dan juga bahan-bahan tiruan berbahaya seperti minuman tenaga keluaran lain.

Cinch Tea Mix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni, Testimoni Cinch Shake Mix,


APA LAGI YANG PERLU ANDA TAHU TENTANG CINCH TEA

~ pastinya selamat dan membantu peningkatan tenaga semulajadi;
~ teh tenaga yang boleh diminum secara panas atau sejuk;
~ sangat sesuai dijadikan alternatif minuman bergula dan kopi kerana lebih SIHAT dan banyak kebaikannya;
~ teh dalam berbentuk sachet sangat mudah bagi setiap satu hidangan.


Citer banyak-banyak pun anda mungkin tak percaya juga kan....meh la kita tengok testimoni Cinch Tea ni.

Cinch Tea Mix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni, Testimoni Cinch Shake Mix,

Cinch Tea Mix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni, Testimoni Cinch Shake Mix,

Cinch Tea Mix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni, Testimoni Cinch Shake Mix,

Anda sudah tengok kan testimoni mereka yang telah mencuba Cinch Tea. Saya pun memang juga minum Cinch Tea tapi special sikit. Saya tambahkan dengan hirisan lemon. 

Mak aaaiiiii....memang best. Segar dan berpeluh-peluh la..

Cinch Tea Mix, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi, Testimoni, Testimoni Cinch Shake Mix,

Bagaimana?????

Nak cuba hilangkan mengantuk anda dengan Cinch Tea? Mai lah order dan cuba rasainya sendiri.

Hubungi saya ya!


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign