4 May 2016

Promosi Terbaik Shaklee May 2016

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Koleksi Enermax Group

Assalamualaikum,

Ulang siaran lagi tentang promosi Shaklee untuk bulan May 2016. 

Bagi anda yang belum mengetahui promo untuk bulan ini saya ingin war-warkan PROMOSI produk pilihan ialah Collagen Powder, Alfalfa Complex dan Vitalea For Children.

Promosi, Alfalfa, Collagen Powder, Chewable Vita-Lea, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan,Collagen Powder untuk menegang, cantikkan kulit serta gebu. Malahan kolagen ini bukan untuk kulit saja tetapi untuk mana-mana bahagian badan yang telah kendur, wajiblah amalkan Collagen Powder Shaklee.

Alfalfa Complex pula untuk detoks, membantu mengurangkan sembelit dan juga membantu wanita jika ada keputihan, boleh membantu mengurangkan keputihan dan lain-lain untuk masalah wanita.

Vitalea For Children ialah multivitamin untuk kanak-kanak. Rasa anggur yang sangat sedap, dan pastinya memberi tenaga dan kesihatan yang lebib baik kepada anak-anak anda. Vitalea For Children adala pilihan yang tepat bagi membantu anak anda yang kerap demam.

Jadi, cepat-cepat lah rebut peluang produk promosi pilihan anda sementara promo sedang berlangsung dan sementara stok masih anda.

Hubungi saya untuk order!

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign