17 October 2016

Gula-Gula Berkhasiat Untuk Anak


Teks : Zaridah Hj Hashim

Image : Carian Google

Assalamualaikum Ibu-ibu semua!

Chewable Vita-Lea, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi, Pengedar Shaklee Kuantan, Produk SHAKLEE, Promosi,


Kebanyakan anak-anak suka kepada gula-gula dan makanan ringan seperti jajan. Biasanya makanan begini sangat tinggi kandungan gula, pewarna, perasa tiruan serta pengawet tambahan.  Ianya tidak sesuai untuk tumbesaran dan kesihatan anak-anak.

Chewable Vita-Lea, Promosi, Produk SHAKLEE, Independent SHAKLEE Distributor, Pengedar Shaklee Kuantan, Info, Kongsi,
Justeru itu apa kata ibu-ibu gantikan alternatif kepada gula-gula berkhasiat untuk anak anda dengan Chewable Vita-Lea for Children. Ianya merupakan multivitamin lengkap dengan 18 jenis vitamin dan mineral penting untuk tumbesaran dan perkembangan anak-anak kita.

Gula-gula berkhasiat untuk anak ini, tiada perisa, pewarna tambahan atau sebarang bahan pengawet, malahan bebas gluten.

Gula-gula berkhasiat untuk anak Chewable Vita-Lea for Children ini berperisa anggur dengan rasa manis semulajadi serta tidak akan menyebabkan masalah kaviti pada anak-anak dan mudah untuk dikunyah. Gula-gula berkhasiat ini boleh diamalkan seawal usia 4 tahun keatas. Hanya 1-2 tablet sehari untuk diamalkan oleh anak-anak anda.

Chewable Vita-Lea for Children ini yang merupakan gula-gula berkhasiat untuk anak juga menyediakan 100% keperluan Vitamin C, Vitamin D dan Vitamin E serta mengandungi kesemua Vitamin B yang diperlukan.

Bulan ini ada promosi Chewable Vita-Lea for Children, Beli 3 PERCUMA 1 dimana sebotol mengandungi 60 biji. tapi nak beli sebotol pun boleh juga.

Nak dapatkan Chewable Vita-Lea for Children dengan harga terbaik? Wasap hakak 014-8243610.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign