14 October 2016

Nak Pilih Vitamin Yang Mana?

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google


Salam Jumaat Semua!

Set A, ESP, B-Complex, Vita-C, Vita-Lea, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, Independent SHAKLEE Distributor, Kongsi, Info,

Ramai di antara kita sudah menyedari tentang kepentingan makanan tambahan untuk penjagaan kesihatan. Namun yang demikian masih ramai juga yang tidak tahu nak pilih vitamin yang mana untuk mereka amalkan.

Bagi anda yang baru ingin mencuba vitamin, hakak sarankan anda mencuba Set Kesihatan Optimum. Kenapa perlu ambil set ini?

Sebabnya set ini membantu anda untuk menjaga kesihatan serta memenuhi nutrisi yang badan kita perlukan dari segi kesihatan jantung, otak, tulang, imunisasi, saluran darah serta kulit. 

Set Kesihatan Optimum ini terdiri dari 4 suplemen paling asas iaitu :

1. ESP > membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun

2. Vita-Lea Iron Formula > melengkapkan nutrisi yang kurang

3. B-Complex > memastikan kesihatan fungsi saraf

4. SR Vita-C Plus > membina kolagen untuk menguatkan tisu dalam badan

Banyaknya
 pula nak kena ambil? Jika dibandingkan dengan nilai vitamin diatas dengan kos perubatan masa kini, mana yang lebih banyak dan besar?

Set diatas adalah paling asas dan setiap suplemen berikut perlu untuk memastikan kesihatan yang optimum serta sangat sesuai bagi mereka yang tidak pasti nak pilih vitamin yang mana perlu dibeli bagi memperbaiki tahap kesihatan mereka kearah yang lebih baih dan sihat.

Set ini boleh diamalkan oleh semua golongan 
tidak kira lelaki mahupun wanita. Oleh itu sememangnya anda layak untuk mendapatkan kesihatan lebih baik kerana kesihatan adalah anugerah yang tidak ternilai, jadi jangan mensia-siakan tubuh anda. Tubuh badan anda adalah anugerah paling berharga jika nak dibandingkan dengan kereta, rumah dan sebagainya.

Dari perkongsian diatas, anda sudah mengetahui nak pilih vitamin yang mana? Jadi, jika anda berpuas hati dengan informasi ini dan berminat untuk dapatkan vitamin-vitamin ini boleh wasap saya di talian 014-8243610.No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign