15 October 2016

Omega Guard Membantu Minda Cerdas

Teks : Zaridah Hj Hashim
Image : Carian Google

Assalamualaikum!

Apa khabar semua? 

Omega Guard, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi,

Penjagaan kesihatan minda ketika belajar juga perlu dititikberat kerana jika belajar dalam keadaan tidak fokus, seseorang pelajar itu tidak dapat menerima apa yang diajar dengan baik. 

Kekurangan nutrient juga boleh memberi impak dalam pembelajaran seseorang pelajar itu. Perkara ini tidak boleh dipandang remeh kerana pelajar akan mudah letih atau mengantuk di dalam kelas serta fokus akan terganggu dan menjejaskan proses pembelajaran.

Oleh itu, makanan tambahan atau suplemen amat penting bagi membantu para pelajar untuk lebih sihat, fokus  serta minda yang cerdas.

Antara suplemen yang sesuai untuk pelajar ialah Omega Guard membantu minda cerdas bagi meningkatkan daya tumpuan pembelajaran.

Omega Guard, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi,Omega Guard daripada minyak ikan dan membekalkan DHA dan EPA kepada otak dan mata. Ia berfungsi untuk memberi respon dan memproses maklumat dengan lebih cepat dari apa yang di baca, dipelajari atau disampaikan.

Antara kebaikan Omega Guard membantu minda cerdas ;
  • Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam.
  • DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan
  • Omega Guard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan Omega Guard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA
  • Dalam bahasa yang mudah pengambilan Omega Guard membantu kita untuk meningkatkan kecerdasan otak, mudah mengingati dan lebih fokus

Nak cuba tak? 

Tidak salah mencuba makanan tambahan atau suplemen yang dikatakan telah diuji dan dikaji sebagai penyumbang kepada kecerdasan, kepintaran serta kekuatan memori. Tidak rugi mengambil dan mencuba sesuatu yang telah lama di ambil oleh orang ramai sejak dulu sampai sekarang. 

Omega Guard, Produk SHAKLEE, Pengedar Shaklee Kuantan, Independent SHAKLEE Distributor, Info, Kongsi,

Rugi kalau tak amalkan tau! 

Nak order wasap hakak ya 014.8243610.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign