30 October 2016

Tiada Lagi Masalah Silau Ketika Memandu


Teks : Zaridah Hj Hashim

Image : Koleksi Jom Sihat Ceria


Assalamualaikum,

Tidak sangka hakak tiada lagi masalah silau ketika memandu malam.


silau, suplemen mata, produk shaklee,
Sebenarnya hakak sudah lama tidak memandu kereta pada waktu malam disebabkan hakak mengalami masalah silau yang teruk serta sedikit masalah rabun. Oleh itu En. Suami memang tidak galakkan hakak memandu pada waktu malam. Jika ingin memandu pada waktu malam, perkara yang wajid hakak bawa adalah cermin mata untuk elakkan silau ketika pemanduan.Namun begitu 2 malam lepas, hakak terpaksa memandu malam untuk mengambil anak di Terminal. Ini kerana En. Suami tidak dapat mengambil kerana ada urusan yang tidak dapat dielakkan. Berkali juga En. Suami bertanya "boleh ke awak drive malam-malam ni?"Alhamdulillah dengan tawakal kepadaNYA hakak yakinkan diri untuk memandu dan pemanduan hakak lancar sepanjang pergi dan balik. Syukur kepadaNYA. 

Ketika dalam perjalanan balik kerumah, anak ada menegur "ibu tak pakai spek mata ke malam ni?". Masa itulah hakak baru perasan yang hakak tidak memakai cermin mata dan tiada lagi masalah silau ketika memandu.
Carotomax Supleman Untuk Masalah Silau

Sebagai seorang SID, sememangnya hakak akan mencuba setiap suplemen Shaklee dan Carotomax adalah antara suplemen yang pernah hakak amalkan. Tambahan pula Carotomax adalah suplemen sesuai untuk mata dan boleh kurangkan masalah silau.

silau, suplemen mata, produk shaklee,


Syukur sangat dengan izinNYA hakak telah rasai #shakleeeffect setelah mengamalkan Carotomax secara konsisten dan kini tiada lagi masalah silau ketika memandu.

Selain untuk atasi masalah silau, Carotomax juga melembapkan kulit hakak kerana ianya merupakan salah satu vitamin Antioksidan terbaik di pasaran.


Sekarang ini hakak sudah boleh ucapkan 'Selamat Tinggal' pada silau serta boleh nikmati penglihatan yang terang kerana tiada lagi masalah silau ketika memandu. Aamiin.

Jadi, sekiranya anda mengalami masalah silau dan sukar untuk memandu pada waktu malam, insya-allah hakak sarankan anda untuk mencuba Carotomax. Berminat nak cuba? Boleh hubungi hakak di talian yang tertera dibawah.


No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign