30 March 2017

Kenapa Perlu Amalkan Serum Seawal 20an?

Tek: Zaridah Hashim
Image : ArdiniEssentialsHQ



ARDINI ESSENTIALS, Info, AGEN KUANTAN,

Uols tak perlu nak tunggu umur masuk 4 series baru nak tepek serum kat muka taw!

Menurut New York dermatologist, Dr. Kavita Mariwalla, bila umur uols di penghujung 20an hingga pertengahan 30an, ketika ini akan lalui Fasa 'Pre-Aging' atau peringkat Awal Penuaan.

Katanya lagi, pada stage ini akan mula kelihatan ada garis-garis halus kat keliling mata dan mulut. Bukan tu je, siap dengan pakej 'dark spot' sekali sebab dari matahari. Scary ya amat kan?😢

Namun, uols jangan la risau taw. Jika pada peringkat awal uols jaga muka dari awal dengan produk yang betul dan selamat, tak der la jadi masalah besar sangat pun. 

Uols, Habbatus Sauda di dalam SET ARDINI ESSENTIALS berfungsi untuk KURANGKAN KEDUTAN sebab ianya mengandungi anti oksidan yang sangat tinggi.

Selain itu, Habbatus Sauda juga boleh 'kecutkan jerawat' dan jerawat baru tak berani nak singgah dah kat muka uols taw.

Nak tahu tak? Inilah rahsia kejelitaan wanita Arab sejak zaman dedulu lagi. Kiter je baru tau 😅

Happy sharing.


opssss, uols kalu nak order mai cecepat roger Che Dah ya 014-8243610. Ada diskaun istimewa taw.



#ArdiniEssentials
#TimKakMasKuning

No comments:

Post a Comment

Hai rakan2, dipersilakan untuk memberi komen atau sebarang persoalan serta kritikan.

AzZa WaMeAz eShop © . Designed by MaiGraphicDesign